Ahogy én látom magam

A következőkben arról olvashattok tehát, hogy ki rejlik az oldal mögött.

Szíjjártó Anita a teljes nevem, és újságíró vagyok.

Magyar szakon végeztem az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, majd a Komlósi Oktatási Stúdió diákjaként – szuper órákon remek tanárok segítségével – elsajátítottam az újságírás mesterségének csínját-bínját. Hét éve dolgozom újságíróként; először az oktatás témakörében készítettem cikkeket, majd a kultúra felé sodort az élet, és végül e terület mellett horgonyoztam le. Leginkább interjút, kritikát/beszámolót és ajánlót szeretek írni, illetve csak úgy, kötetlen formában, laza hangvételben megosztani a gondolataimat a világról.

Ám ami mindegyikben közös és fontos: az érték. Ugyanis alapvető célom értéket teremteni. Minden írásommal erre törekszem és igyekszem megmutatni, hogy ebben a rohanó világban is számos olyan érték van, amely mellett nem szabad szó – írás – nélkül elmennünk.

Hálás lennék, ha ebben ti, Kedves Olvasóim, is partnerek lennétek: olvassátok, szeressétek, terjesszétek, amit itt találtok, és osszátok meg ti is a gondolataitokat velem! Ha pedig kérdésetek, észrevételetek van, keressetek bátran!

 

Köszönöm, hogy velem vagytok!

Öleléssel:

Anita