Adatvédelmi irányelvek

Az oldalról

A weboldalunk címe: http://anitaszemevelavilag.hu.

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtjük a hozzászóló IP-címét és a böngészőazonosító karakterláncot a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail-címből előállított karakterláncot (ún. hash) továbbítunk a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után a hozzászólás tartalma és a hozzászóló profilképe is megjelenik az oldalon.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl.: videók, képek, cikkek stb.) használhatnak.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha a felhasználó be van jelentkezve az oldalra.

Személyes adatok megőrzése

A hozzászólások és azok metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

Hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amelyet korábban a felhasználó az oldal rendelkezésére bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adat törlődjön. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőrizni.

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti.

Kapcsolati adatok

Amennyiben bármilyen kérdése vagy észrevétele van a weboldallal kapcsolatban, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot az anitaszemevelavilag@gmail.com e-mail-címen!